luni, 9 ianuarie 2012

PRIETENUL TINERETII MELE

CEL CARE IMI CERI SI IMI DAI TOTUL

,,Tu esti Cel care imi ceri si imi dai totul .Fara puternica Ta credinta ,eu sunt neputincios .Iubirea Ta imi cere mereu sa duc o mare lupta ,atat inlauntrul meu ,cat si afara.
Stiu bine ca acela care porneste o lupta trebuie sa aiba ,inca mai dinainte de a o porni ,o neclintita incredere in biruinta. Si ,tot timpul luptei sale ,sa nu se indoiasca deloc si intru nimic in inima sa de sfarsitul biruitor al luptelor sale .Astfel in chiar clipa indoielii,mana slabeste ,picioarele tremura ,inima se prabuseste si totul e pierdut.
Stiu bine ca acela care porneste spre Canaan trebuie sa aiba o puternica incredintare ,chiar inainte de primul pas, ca il va ajunge cu bine.
Mergan cu sufletul si cu ochii atintiti acolo, va trece prin orice ape ca pe uscat, va strabate orice pustiu prefacandu-l in izvoare , va avea , pe orice intuneric , inainte sa un stalp de foc si va darama, pana la urma , orice ziduri intarite , biruind pe orice impotrivitor.Stiu bine ca acela care va vrea sa sfarame o stanca trebui sa munceasca , inca de la prima izbitura , cu o fericita incredere in izbanda ultima. Credinta intareste bratul , reinoieste efortul , mentine puterea. In momentul pierderii credintei , vrajmasul se ridica , apele cresc ,piatra se intareste si impotrivirea invinge . Fa sa nu nu-mi pierd niciodata credinta in iubire!
Avand credinta in Tine , voi lupta fericit si voi muri fericit . Prin credinta in Tine , tot ce nu-mi reuseste astazi , singur imi va reusi maine . Sau, in orice caz, intr-un maine.
Tot ce nu pot atinge acum , credinta in Tine ma asigura ca voi atinge in curand. Sau in orice caz, ca voi atinge candva , odata , sigur !
Tot ce nu-mi reuseste in felul cum as vrea acum, credinta in Tine imi da incredintarea ca voi reusi in alt fel. Dar ca sigur voi reusi !
Cand tinta mea este sfanta si umbletul meu este curat - poate sa fie ea cat de inalta si pot fi aripile mele cat de slabe sau picioarele mele cat de incete- minunea se va implini!
Voi ajunge, cu siguranta ! Chiar daca acum zbor numai cu o singura aripa . Dumnezeu si iubirea mi-o vor intari si pe cealalta .Si ce minunat va fi cand aceasta aripa cu puterile ei reinoite prin Duhul Vietii o va ajuta si pe cealalta , poate prea obosita de efortul facut inainte , de luptele inceputului .Devenind ea mai tare . Si in viitor , ca uneori in trecut.
Dumnezeul meu intareste-mi -o !

Nu exista vrajmas care sa nu poata fi invins , cand dragostea mea e unita cu neprihanirea .
Si dragostea si credinta , fara neprihanire, nu pot decat sa mi se prabuseasca , nu pot sa-mi fie decat nefericite.
Orice virtute care vrea sa izbuteasca in lupta ei , trebuie neaparat sa-mi fie unita cu neprihanirea.Sa porneasca impreuna , sa lupte impreuna ,sa ajunga impreuna cu ea .Sa stea impreuna pana ce vor putea porni impreuna , dar sa nu se desparta niciodata..................
Prietenul si Dumnezeul meu , ajuta-mi ! "


,, Picioarele insangerate
ce-au suferit pentru Hristos
se cade sa le speli cu lacrimi

si sa le-atingi cu gand pios."

Traian Dorz

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu